Aquesta preten ser una visió especial del món, la meva.
Amb els ulls de les meves càmeres mostraré tot el que em cridi l'atenció, allò que em captivi, situacions o imatges curioses....
A part és un intent de rievindicar la fotografia en blanc i negre, o gairebé. Tot i ser fotografies digitals fetes originalment en color estan passades pel photoshop per convertir-les i buscant la similitud amb la fotografia tradicional en blanc i negre.
Espero que us agradi!!

dimarts, 10 d’agost del 2010

COMPACTA

Hola,
després de molt temps sense penjar fotos ara unes fetes amb una compacta digital. Una Cyber-shot DSC-W350 de la qual estic molt content, és petita i té prous cosetes com per que no trobi a faltar la reflex quan volto per algun lloc.
Les fotos són fetes a Solsona on passo uns dies de vacances amb la família, les fotos però són més dels meus fills que de paisatges. Continuo amb el tema COLORS, amb parts de la foto en color i la resta en blanc i negre això fa , com vaig explicar, que els tons de gris els he d'aconseguir amb tó/saturació, llavors la qualitat de grisoso no és la millor però permet revelar parts del color de sota.
Ulls blaus



Fantasma


















Quiel en blau

2 comentaris:

  1. Aixó es el líquid especial que posen a les piscines per si algú es fa pis?

    ResponElimina
  2. No, que el meu fill només es fa pipi al llit, i a més a mi em deien que el líquid era vermell.

    Salut

    Jordi

    ResponElimina